Vyhľadávanie

smahu počasie
TOPlist

Ceny potravín v Chorvátsku

27.01.2012 04:17

V Chorvátskych obchodoch sú ceny za potraviny, približne ako u nás. Mnoho ľudí ceny potravín v Chorvátsku zaujímajú z toho dôvodu , že do Chorvátska cestujú bez zabezpečenia stravy a chcú si ju pripravovať sami.

Aktuálne ceny potravín
Ceny za potraviny v Chorvátsku sú rôzne, a to podľa lokalít a sezóny. Asi najlepšie sa zorientujete, keď si pozriete vždy aktuálne letáky s cenami a to: leták Billa Chorvátsko alebo na stránkach konzum.hr

Nákup
Tradičné ručne vyrobené predmety sú najlepším suvenírom. Existuje rada predmetov z pletiva, háčkovaného tovaru (obrusy, oblečenie) a čipky až po strieborné šperky, šperky z morských koráľov alebo mušlí. Zaujímavé predmety z dreva a keramiky ručnej výroby môžete nájsť pozdĺž celého pobrežia. Ak idete nakupovať oblečenie, ceny v obchodoch vás pravdepodobne príjemne neprekvapia. Ak Vás nezaujíma dizajnérske oblečenie navrhujeme Vám aby ste si prehliadli malé butiky a tržnicu. Ceny sú oveľa výhodnejšie a výber v sezóne je veľmi veľký.
Otváracia doba: Vo všeobecnosti je otváracia doba obchodov od pondelka od 8 do 19 hod a v sobotu od 8 do 14 hod. Počas letnej sezóny je pracovný čas súkromných obchodov, butikov, lekární a druhých poskytovateľov služieb sa odlišuje od obchodov, ktoré sú otvorené počas celého roka. Niektoré sú otvorené do 21 hod. iné pracujú v dvoch smenách, čiže nepracujú od 12 do 16 hod.